2012-02-28 08:26:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - a mai nap az önkifejezésé

Napi horoszkóp február 28.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha úgy érzi, nincs egészen a helyén, talán jogos lehet ez az érzés. Meglehet, ön az a fajta ember, akinek az útkeresés, az úton járás fontosabb, mint a megtalálás. Ez jó, amíg nem teljesen öncélú, és nem hibáztat érte másokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Párkapcsolatában változást hozhat a mai nap, az az ön szemléletén is múlik, hogy milyen irányban. Ön nagyon szerencsés, és sikeres mostanában, és bizony még a társa is irigyelheti. Próbálja meg elsimítani a feszültséget!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ismét egy nehéz hétre van kilátása: még ne dobja be a törülközőt, mert a kilábalás még csak most kezdődik a bajokból. A végén önt is büszkeséggel töltheti el a győzelem. Igazi erőfeszítés nélkül nincs igazi siker sem!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai nap az önkifejezésé. Fontosnak érzi, hogy munkájában az ön egyénisége is kifejeződjék. Ha ez a munka sablonossága miatt nem megoldható, akkor ideje valami hobbi után néznie. Nem múlhat el az élete, hogy nyomot ne hagyjon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai nap ismét tovább növelheti önbizalmát. Dicséretben, kiemelésben részesülhet, és ezt még versenytársai sem vonhatják ma kétségbe. Ünnepelje meg a sikert! Hívja meg barátait, és családtagjairól se feledkezzen meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A vártnál sokkal jobban alakulhatnak a pénzügyei. Ma megoldást találhat egy régóta égető pénzügyi problémára, ami talán a lakásügyeivel is kapcsolatban van. A gyorsaságban is nagy szerepe lehet ebben, most ne halogasson!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai nap a szokottnál is higgadtabban tud mérlegelni. A Mérlegnél is Mérlegebb lehet. Semmi meglepő és váratlan nem hozhatja ki a sodrából, pedig jócskán számíthat a meglepetésekre. Legyen is megingathatatlan, ez az ön fegyvere.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Jól alakulhatnak a dolgai a munkahelyén. A főnökei is megbecsülik, és a kollégái közül is sokan számítanak a barátságára. Azt se bánja, hogy ezt részben számításból teszik. Ha baj van, ön is számíthat a viszonzásra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha házasságban él, most különösen fontosnak érezheti a szoros érzelmi köteléket kedvesével. De vegye számításba, hogy a szorosság néha pont az érzelmeket fojtja meg. Legyen kicsit lazább, több szeretetet kaphat így!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nem várt kellemetlenséget hozhat ez a nap. Az aggodalmaskodás azonban nem segít abban, hogy úrrá legyen rajtuk. Az első ijedtségén átesve, a szokásos jó szervezőkészsége segítségével úrrá lehet a bajokon. Bízzon magában!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ne keserítse el, ha nem minden úgy alakul a mai napon, ahogy azt eltervezte. Talán az autója nem indul, vagy valami fontos találkozót lemondanak. A tömegközlekedés, vagy a nyert idő, nem várt találkozást, új gondolatokat hozhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A munkahelyi változások akkor is megviselik önt lelkileg, ha egyelőre nem érintik az átszervezések vagy leépítések. Azért nem árt, ha máris körülnéz, mit kellene másképp csinálnia. Nehogy legközelebb ön legyen az érintett.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: